Over ons

BASS Licht & Geluid is een full-service verhuurbedrijf op het gebied van audio, licht, video en rigging.
Wij zijn gespecialiseerd in de technische realisatie van evenementen.  Door onze ervaring en goede materiaalkennis kunnen wij tot in detail met u meedenken en de beste oplossing bedenken, die wij uiteraard graag in begrijpelijke taal aan u voorleggen.
Uiteraard is uw input voor ons belangrijk. Wanneer u weinig kennis van zaken heeft is het voldoende om het gewenste resultaat aan ons voor te leggen, maar met specifieke wensen over materialen of gedetailleerde tekeningen kunnen wij uiteraard ook overweg.

 

In alle fases, van aanvraag tot uitvoering, staat BASS Licht & Geluid voor professionaliteit, duidelijkheid en betaalbaarheid.

 

Professionaliteit:

BASS Licht & Geluid staat voor een professionele aanpak op alle fronten. Wij werken doelgericht, efficiënt en veilig.
Onze medewerkers hebben kennis van onze materialen en werkwijzes en worden per project geselecteerd op basis van hun kennis, kunde en  compatibiliteit met uw evenement.

 

Duidelijkheid:

BASS Licht & Geluid staat voor een duidelijke en vlotte communicatie, zowel in het voortraject als tijdens de realisatie.
Binnen 48 uur ontvangt u een offerte of reactie op uw vraag. Onze klanten en collega’s roemen ons om onze duidelijkheid en snelheid.
Bij BASS Licht & Geluid telt: afspraak is afspraak. Onze offertes zijn duidelijk gespecificeerd en inclusief alle gewenste diensten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

Betaalbaarheid:

BASS Licht & Geluid staat voor betaalbaarheid. Geen hoge transportkosten, niet uitsluitend de duurste materialen.
Wij kiezen voor oplossingen die binnen uw budget vallen en/of het beste resultaat voor uw wensen kan realiseren zonder dat u de hoofdprijs betaalt, maar altijd zodanig dat de door u en door ons gewenste kwaliteit verzekerd kan worden. Wij streven er niet naar de goedkoopste te zijn, wij streven naar hoge kwaliteit en een tevreden klant.